lunes, 29 de noviembre de 2010

Pròxim Inipi: 18-19 desembre, al campament Hipocampo

Sembla que hi ha molta gent amb ganes de tornar a fer un inipi a l'Hipocampo. I no m'estranya, perquè és un lloc molt especial. La vista i la tranquilitat són espectaculars, les instal·lacions són impecables i el tracte és magnífic. Tots tenim ganes de repetir!

Hem reservat habitacions per dia 18 i 19 de desembre, amb el berenar (desayuno) inclòs.

Aquest és el pla pel cap de setmana:

DISSABTE
- Arribada el dissabte 18 a les 10:30. Instal·lació a les habitacions.
- Feina, feina, feina al llarg de tot el dia. Sobretot, fer net el terreny, recollir pedres per l'inipi i tallar MOLTA llenya. Per favor, portau les eines que tengueu i pensau que poden servir: motoserres, destrals, "rastrillos", "podadoras", pales, etc.
- Si tot va bé, farem un inipi el mateix dissabte, al vespre.
- Sopar (sala amb ximeneia!!!) i a dormir.

Respecte als àpats de dissabte, cadascun haurà de dur el seu menjar, millor si és per compartir. Al migdia farem un dinar lleuger, tipus pa amb oli i amanides, per no aturar massa temps i poder continuar treballant. Per al sopar podrem emprar una petita cuina per fer una sopa o una crema calenta, més el que hagi sobrat del migdia. Hi ha ALGUN/A VOLUNTARI/A per preparar aquest sopar? Si ho voleu fer haureu de dur els vostres estris de cuina, perquè no hi ha massa cosa allà... Si ho voleu fer, contactau amb nosaltres.

DIUMENGE

- "Inipi al amanecer". La nostra intenció és encendre el foc per poder entrar devers les 7 del matí.
- Després de l'inipi, tendrem un berenar preparat per la gent de l'Hipocampo.
- Teoricament, haurem acabat abans del migdia i tothom podrà marxar a ca seva (o allà on vulgui!) per dinar.


El preu per l'allotjament d'una nit i el berenar són 15 Euros per persona. El inipi és gratis, com sempre. La feina també!!! (Com sempre, recollirem donatius per enviar a John Fire Lame Deer.)

Si necessitau més informació: inipi.mallorca@gmail.com o 658.609.015