miércoles, 23 de diciembre de 2009

El pròxim gener, doble dosi de suor

Bones notícies per començar l'any: durant el gener de 2010 ens reunirem dues vegades per fer Inipi i per compartir un temps al voltant de l'espiritualitat Lakota.
  • La primera cita serà a casa d'en Pedro Albendea, a Mancor de la Vall, el diumenge 3 de gener.
  • La segona cita serà a casa de na Samantha, a Algaida, el diumenge 31 de gener.
Com ja sabeu, les trobades són gratuïtes. Però tenim pendent pagar un cargament de llenya i, per aquest motiu, demanarem 9 Euros/persona.

A part d'això, continuam recollint donatius per enviar a John Fire Lame Deer, cap tradicional de la tribu Lakota (podeu visitar la web lamedeer.org). Tal com vaig explicar a un post anterior, la situació econòmica dels natius americans en general, i dels lakota en particular, no és bona. Amb aquest donatiu podem retornar una mica del que hem obtingut gràcies a les cerimònies que ells han volgut compartir amb nosaltres.
Cadascun ha de decidir, en consciència i amb totat confidencialitat, quina quantitat vol aportar.

Alguns detalls concrets de les trobades:

- Normalment duren tot el dia.
- Cada un ha de dur el seu menjar (millor si és per compartir).
- Les mantes usades i les pedres per a l'inipi són sempre benvingudes.

- L'hora de convocatòria del dia 3 de gener és a les 10h a casa de'n Pedro. Al terreny de'n Pedro no hi ha lloc per aparcar els cotxes. Per favor, no pugeu en cotxe si no és estrictament necessari (persones ancianes o amb movilitat reduïda o bebés). La resta podem subir caminant, serà bo per a nosaltres i per a l'entorn. Per als que no saben arribar a casa de'n Pedro, ens trobarem a les 9:30 a la Creu de Terme que hi ha a l'entrada de Mancor de la Vall i des d'allà pujarem plegats.

- L'hora de convocatòria de dia 31 de gener és a les 10h a casa de na Samantha. Si no sabeu arribar-hi, posau-vos en contacte amb nosaltres (al correu-e inipi.mallorca@gmail.com) i us indicarem com.

Crec que és tot. Bones Festes i molta prosperitat per al 2010.

Jose i Guillermo